Acts 2021

 

Balkanova Orchestra

De stijlvolle band maakt oer swingende muziek, die niet in een hokje is te stoppen. De muziek heeft invloeden van klezmer, folk, gipsy en Balkan Beats. Naast hun eigen nummers spelen ze bekende gipsy originals en de door de band zelf verbalkaniseerde popsongs, denk aan de balkanversie van Katy Perry's grootste hit.
Het resultaat is aanstekelijke muziek, waarbij niemand stil kan blijven staan. www.balkanova.nl

Theatergroep Tilburg

Een hilarisch sprookje voor jong en oud. Wat gebeurt er toch met de stiefzus van Assepoester...      

www.langongelukkig.nl

Bekijk de trailer:                                         https://youtu.be/oEu4Mxy

Lively Colors

Lively Colors  is een gitaarduo bestaande uit: Lidy Bergervoet en Connie Rottschafer. Inmiddels heeft het duo een ruim en divers repertoire opgebouwd met covers van nummers in een mix van country- en folkmuziek ....met een lively colors sound.

Kaasmakerij

Boerderij Ruimzicht is een biologisch dynamisch melkveebedrijf met een tuinderij in Halle. Onze missie is natuur-inclusieve landbouw bedrijven en lokaal ondernemen met aandacht voor bodem, plant , dier en  mens.

Zo blijven de kalfjes bij de koe in de familiekudde waarin alle leeftijden samen opgaan, zijn de koeien vrijwel het hele jaar in de wei te vinden en is het bedrijf energie neutraal. Sinds kort staat er een gloednieuwe kaasmakerij op het erf  waar we bergkaas en andere zuivelproducten maken. We vertellen er graag meer over.

 

The Spirit of st. Louis

Deze Amsterdamse brassband speelt authentieke Amerikaanse swing, blues en spirituals,

met een centrale rol voor de charismatische crooner.

 Zie de youtube filmpjes op www.spiritofstlouis.nl

 

Saxophone4Ladies

Kijk voor de prachtige locatie en een oefensessie :

https://youtu.be/2dhSBiVtNFE https://youtu.be/zPFn_O5OsNU

Duo een en ander

Door het gebruik van diverse instrumenten zoals de gitaar, klarinet, trompet, saxofoon, mondharmonica en cajon lukt het om met z'n tweeën  te klinken als een band. 
Liedjes en sketches met de nodige humor in Nederlands en dialect.
Het motto  is dan ook:  "We gaan er iets leuks  van maken"

www.een-en-ander.com

Goed Volk

Het repertoire van GoedVolk bestaat uit liedjes die de luisteraar meteen pakken, omdat ze met treffende beelden verhalen vertellen. Verhalen met een boodschap of pretentieloos, met bijzondere herinneringen van vroeger of met 'triggerende' onderwerpen uit het leven van nu. Trieste, lieve en vrolijke liedjes, vaak met die speciale humor die streekeigen is.
Er worden  tal van muziekinstrumenten ingezet, zoals gitaar, mandoline, banjo, Ierse bouzouki, mondharmonica, autoharp en thin whistle.

   THEATERGROEP

In anderhalve meter naar de maan

Op een warme dag maakt de nette Annet haar dagelijkse wandelingetje. Normaal gesproken een heerlijke rustige route maar vandaag komt ze wel erg veel mensen tegen. Maar wie dat zijn en of ze daar nu wel zo blij mee is in deze 1,5 meter maatschappij....www.galgenrad.com

Sikuku De  Matthiekloppers

Sikuku is het geesteskind van Mathie Bakermans. Sikuku is in het Swahili een woord voor feest-muziek-vieren en gezelligheid. “Want,” zegt Mathie, “djembéspelen kan iedereen. Jong en oud. Je hoeft er geen noten voor te kunnen lezen. Met enig ritmegevoel leer je deze trommels al snel bespelen.”
Mensen ontspannen, hebben plezier, onthaasten en genieten. Ze kunnen zichzelf helemaal kwijt in het spelen. Afrikaanse percussie raakt blijkbaar een oergevoel.  www.sikuku.nl

Killer and the Coolcats

maken onvervalste Rock and Roll in de stijl van Jerry Lee Lewis. Ruige, stevige, stampende Rock and Roll, waarbij de piano met handen en voeten wordt bespeeld. De bekende Rock and Roll nummers komen voorbij zoals Johnny B. Goode, Jailhouse Rock en natuurlijk Great Balls of Fire. www.killerandthecoolcats.nl

Caplino (in originele bezetting)

De grondleggers van Capelino komen nu weer bij elkaar om op dit mooie festival te spelen.

Muziek in de stijl van de Hot Club De France. Het wordt ook wel zigeunerjazz genoemd. De Hot Club De France was een wereldberoemde groep in de jaren '30 rondom gitarist Django Reinhardt en violist Stephane Grappelli.

 

Grappelli heeft nog (85 jaar oud) meegespeeld op een cd van Capelino.

 

Amphion Muziekschool

Blokfluit Ensemble

Flierefluit is een amateur blokfluitensemble van de Amphion Muziekschool dat al jarenlang met veel plezier samenspeelt. Het is de nieuwsgierigheid van de leden en hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen die hebben geleid tot het opstellen van dit programma: De fuga van de velden.

Flierefluit gaat een tocht maken tussen de thema’s van het landelijke leven: de herinnering aan betere tijden, het drinken van een flink glas wijn, de hofmakerij, de dorpsfeesten en nog veel meer!  

The Dudes of Hengel

The Dudes, twee multi-instrumentale cowboys uit de Achterhoek met een passie voor Country & Rock ‘n Roll. De muziek van The Dudes of Hengel kan ook wel beschreven worden als Prairie Muziek.  Naast de vele optredens werken ze aan meerdere liedjes en demo's en willen ze deze samenbrengen tot een heus debuutalbum!