Festivalterrein

Op het festivalterrein achter het Heidehuus is van alles te vinden voor jong en oud. Naast natuurlijk het hoofdpodium met acts zijn hier de foodtrucks en bar te vinden waar je welverdiend kunt nagenieten van alle acts op de erven in de buurt. Ook zijn er marktkraampjes en is er voor kinderen van alles te doen!

Eettent van boerderij De Stegge

Verse Friet & broodjes rundvlees
Wij gebruiken hiervoor een aardappel die erg geschikt is als frietaardappel, Ze worden vers geschild en iets dikker gesneden waardoor ze heerlijk van smaak en na het bakken lekker stevig en knapperig zijn. 
Op het evenement wordt de friet afgebakken en geserveerd in een prachtige unieke puntzak met houten vorkje.
Het resultaat is super en van topkwaliteit.

Het rundvlees op de broodjes komt van onze eigen runderen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.


Lekkerneij Foodtruck

3 soorten flammkuchen

Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas. Het lijkt misschien wat op een pizza, maar de smaak en textuur zijn wel echt heel anders. En je eet deze niet met tomatensaus, maar met andere toppingen. Het deeg is heel dun en na het bakken heel lekker knapperig.

Lekkerneij bakt bij ons 3 soorten flammkuchen waaronder de originele “Elzasser” variant met gerookte spekjes uit Halle, van boerderij “De Goed Gevulde Varkens en Kippen”. Daar eet je je vingers bij op!


IJskar van Patrick

Luikse wafel, ijskoffie of smoothies

Zelfgemaakt ijs in diverse smaken.

Of een lekkere warme Luikse wafel, ijskoffie of smoothies.


De Schminkboerin

Richel Wolsink komt op zondag kinderen schminken!

Ze houdt erg van tekenen en schilderen en kan je helemaal omtoveren tot konijn, superman of misschien wel Bottenbruid!


Deco Dirk

DecoDirk Decoreert en Dirkt op. DecoDirk maakt vrolijke kleurrijke producten, Dirkt afgedankt materiaal op en geeft het een nieuw leven: upcyclen ♻️. We nemen mee naar het festival: allerlei voederhuisjes, theepot- en koffiepotlampjes, handbeschilderde vazen, gedecoreerde schelpen en envelopjes van drinkpakken. 


De plek

Een zelfgemaakte stand met allerlei klompen


Betula Kruiden

Alle producten van Betula Kruiden zijn van de grond tot in het potje zelf gemaakt!

Ik verwerk kruiden uit eigen tuin tot preparaten die in elke eerste hulp trommel op hun plaats zijn. Zalven, oliën en tincturen zijn lang houdbaar en direct te gebruiken, zodat iedereen de goede eigenschappen van het kruid kan gebruiken, ook zonder een eigen tuin te hebben.


Jam & Honing kraam van Wesley

Nieuwe aanvulling dit jaar, de jam en honing kraam van Wesley!

Wesley Albers is imker, verkoopt honing en Jam en kan je alles vertellen over het slingeren van honingramen, poppen en darren, suikerwater en koninginnen.