Festivalterrein

Op het festivalterrein achter het Heidehuus is van alles te vinden voor jong en oud. Naast natuurlijk het hoofdpodium met acts zijn hier de foodtrucks en bar te vinden waar je welverdiend kunt nagenieten van alle acts op de erven in de buurt. Ook zijn er marktkraampjes en is er voor kinderen van alles te doen! Er zijn ook pauze acts, waaronder een Clown act genaamd 'Joepie D speelt zichzelf'.

Eettent van boerderij De Stegge

Verse Friet & broodjes rundvlees
Wij gebruiken hiervoor een aardappel die erg geschikt is als frietaardappel, Ze worden vers geschild en iets dikker gesneden waardoor ze heerlijk van smaak en na het bakken lekker stevig en knapperig zijn. 
Op het evenement wordt de friet afgebakken en geserveerd in een prachtige unieke puntzak met houten vorkje.
Het resultaat is super en van topkwaliteit.

Het rundvlees op de broodjes komt van onze eigen runderen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.


Caterina Lunch Service

'Italians Do Eat Better'

Caterina Natalone heeft haar sporen ruim verdiend met het op locatie aanbieden van traditionele Italiaanse specialiteiten. Het pizzadeeg wordt traditioneel bereid, zodat je proeft hoe een pizza echt hoort te smaken. Zelf komt Caterina uit Noord-Italië, net als de meeste van de gebruikte producten op de pizza's.


Arjan Berendsen - De IJscoman

Vanille, Aardbei & Banaan, in nostalgische bakjes

NostalgIES is een droom die is uitgekomen voor Arjan Berendsen. "Mijn opa, Pipi Berendsen, is meer dan 25 jaar ijscoventer geweest bij de firma Siebelink. Hij ging langs boerderijen en had vaste standplaatsen waarvan “de Bank” wel de meest bekende is. Mijn wens was om altijd één dagje net als opa ijscoventer te zijn op die plek. Gewoon nostalgie ophalen maar plots kocht ik een Siebelink ijscokar over van een museum. Nu rijd ik regelmatig door de straten van Zelhem en bezoek verzorgingstehuizen, verjaardagen en andere leuke dingen en breng zo Nostalgie en IJs aan de man."

Net als toen met de drie smaken Vanille Banaan en Aardbei en in nostalgische bakjes.
Dus kom bezoek de ijscokar en lik je portie nostalgie naar binnen.


Wafeltraktatie

Wereldberoemde lollywafels

Annette Beumer uit Neede komt met haar Wafeltraktatie naar Halle-Heide! Het bekends zijn haar lollywafels, het liefst met een chocodip op een stokje!


Schilderen op hout

Elly van Lent schildert. Op hout. Ze staat met haar producten op de markt achter het Heidehuus, van snijplanken tot onderzetters, van houtschijven tot klompen, als het van hout is schildert Elly er op.


Achterhoekse spreuken - Krea Riet

'Op festival Op 't arf in de Hiet steet niemand minder dan Krea Riet' zou maar zo één van de wijze spreuken kunnen zijn in haar collectie.

Tegeltjes, kaartjes, hele stoelen en banken, Riet schrijft er op en het liefst mooi in het Nedersaksisch. Je kunt achter het Heidehuus allerlei van haar producten kopen op de streekmarkt.


A Tavola - echt Italiaans

Yvonne en Daniel Radstake: "Wij wonen in het mooie Borculo en wij zijn A Tavola – A Taste of Italy in 2021 begonnen"

A Tavola (aan Tafel in het Italiaans) is ontstaan door o.a. Dat we graag naar Italië gaan. Het land en de mensen en de liefde voor het eten bevalt ons goed. Goede producten met zorg en passie gemaakt. Simpele en gezonde gerechten.

Op de streekmarkt van festival Halle-Heide staan we op zondag met de beste olijfolie die je in verre omstreken zult vinden.


VanThuys Pindakaas Zonder Ellende

Op zaterdag staat Roy op de festivalmarkt met zijn collectie eerlijke pindakazen. Eindelijk iemand die het snapt.

 

Boy Bouwmeester, Chef pindakaas: "VanThuys is naast een wel héél mooi en lekker (aldus ondergetekende) stel pindakazen ook mijn bijdrage aan een bewuste, transparante én eerlijke samenleving. Jaja… Zware kost hè! Maar wel erg belangrijk! Alle VanThuys pindakazen worden met aandacht gemaakt en bevatten geen ellende. Geen toegevoegde suikers, geen palmolie en geen conserveringsmiddelen. Alleen droog geroosterde pinda’s en eventueel wat heerlijke kruiden of smaakmakers. VanThuys pindakaas, pindakaas zonder ellende!


Wollen kleding, tassen en schoenen : De meisjes van Greven

Bianca van Greven heeft een webshop 'De Meisjes van Greven' met wandelschoenen, outdoor laarzen, hoeden, kleding, pantoffels maar ook seizoensproducten zoals teenslippers in de zomer en warme handschoenen voor het winterseizoen. Ook artikelen om bij regenachtig weer lekker naar buiten te kunnen en toch droog te blijven, en nog veel meer moois.

Ze heeft een passie voor wandelen en is daarom begonnen met het verkopen van kwaliteitsproducten en komt tijdens festival Halle-Heide uit Zelhem naar Halle-Heide gelopen met een hele kraam aan kleding, schoenen en tassen.


Klompen van de Plekkepoel

Gele klompen, blauwe klompen, Achterhoekse klompen, brandweerklompen, kale klompen, bonte klompen. Net wat meegemaakt waardoor je klomp is gebroken? Hier vind je een nieuw paar zoals niemand anders ze heeft!