Info

 

Festival Halle-Heide

Halle-Heideweg 22

7025 CL Halle-Heide

Achterhoek

 

Het festivalterrein gaat op zaterdag om 12:00u open, om 14:00u beginnen de eerste optredens. Op zondag opent het terrein om 10:00u.

 

Met je ticket heb je toegang tot alle optredens bij het Heidehuus en omliggende (boeren)erven. Wel moet je voor ieder optreden een gratis kaartje pakken in het Heidehuus. Op die manier wordt het nooit te druk op één lokatie op één tijdstip. Alle acts treden drie keer op, dus je mag zelf weten of je naar het 1e, 2e of 3e optreden gaat, je stelt je eigen programma samen.

 

Festival Halle-Heide vindt plaats rond het Heidehuus in Halle-Heide en op omliggende (boeren)erven. De 📌 boerenerven liggen allemaal op 1 tot 10 minuten fietsen vanaf het heidehuus.

 

Je kunt met je eigen fiets komen, een fiets bij ons reserveren en pak een OV-fiets vanaf station Doetinchem of Varsseveld. Voor noodgevallen is er een fietsenmaker op lokatie aanwezig.

 

Als je met de auto (met fietsendrager) komt kun je de borden volgen naar de parkeerweide. Navigeer gewoon naar de Halle-Heideweg 22 in Halle-Heide en het komt goed.

 

We verzoeken vriendelijk om geen eigen eten en drinken mee te nemen, er zijn foodtrucks en een bar in achter het Heidehuus en kraanwater is gratis.

 

Meer info of vragen: info@festivalhalleheide.nl